First Time Buyer MariMogo Halal Korean Food FREE Stir Fried Kimchi

Good news for our FIRST TIME BUYERS

Founder kita percaya bahawa setiap perkara yang berlaku itu bermula dengan langkah pertama. Even MariMogo ni sendiri tertubuhnya kerana langkah pertama founder kita iaitu niat Miss Fara nak bantu orang Malaysia untuk mencuba makanan Korea tanpa rasa ragu-ragu akan Halal dan rasa makanan Korea tersebut

Oleh itu, why not kami celebrate langkah pertama korang dengan MariMogo?? Macam mana?? Mulai 2 September sampai 30 Oktober, setiap FIRST TIME BUYER MariMogo akan dapat 1 Stir Fried Kimchi 50 gram PERCUMA!!!

Macam mana caranya?? Korang hanya perlu beli apa-apa saja produk di website MariMogo. Team Sale akan note yang korang ialah FIRST TIME BUYER dan Team Operation akan selitkan satu pek Stir Fried Kimchi 50 gram untuk korang. Haa senang kan??? Yang bestnya tiada pembelian minima.

Yang penting, korang jangan PANIK bila check out tapi takda tulis dapat FREE Stir Fried Kimchi 50 gram tu. Sebab kita bagi tu semasa proses pembungkusan parcel korang. Boleh kata off record gitu. Korang just beli macam biasa je okay.

So korang tunggu apa lagi? Cepat-cepat add to cart untuk jadi FIRST TIME BUYER kami dan dapat Stir Fried Kimchi 50 gram secara PERCUMA!!!

Back to blog